Servis agregata
100% garancija na struju

Potrebna vam je pomoć? Kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći.

Tražite stručnjaka za servis agregata? Imate problema sa svojim dizel ili benzinskim agregatom? Onda ste došli na pravo mesto. Naš tim je specijalizovan za servisiranje svih vrsta i marki dizel ili benzin agregata. Naše dugogodišnje iskustvo u servisiranju agregata znači da imamo veštine i stručnost za rešavanje bilo kakvih problema s vašim agregatom.

Mi smo tim visokokvalifikovanih i iskusnih inženjera mašinstva, elektrotehnike i akustike s više od 10 godina iskustva u području servisa agregata i UPS sistema. Nudimo celovitu uslugu, uključujući planiranje i savetovanje, montažu, najam i servis, osiguravajući nesmetanu opskrbu električnom energijom u slučaju nestanka ili prekida struje.

Opišite nam vaš problem
Ako imate problema s proizvodom koji ste kupili na našoj web stranici, opišite nam vaš problem. Sve probleme možete prijaviti putem online obrasca. Alternativno, možete nas kontaktirati na 01 23 50 200 (od 9 do 15 sati, pon.-pet.) kako biste razgovarali s jednim od naših timova korisničke podrške.

Prijavite problem ili zatražite servis

Zašto izabrati našu ekipu za servis agregata?

Fiksna cena dijagnostike pre servisa agregata
Nudimo jedinstvenu servisnu opciju po fiksnoj ceni za sve dizel ili benzin agregate do 500 kVA, što osigurava izuzetan odnos cene i kvalitete. Stručni inženjer će vas posetiti kako bi procenio stanje vašeg uređaja i obavio sveobuhvatan dijagnostički pregled po fiksnoj ceni od 200 EUR + PDV.

Zamena agregata za vreme popravka odnosno servisa agregata
Imamo nekoliko agregata do 500 kVA dostupnih za najam kako bismo osigurali rezervno napajanje u slučaju kvara vašeg agregata. Kako bismo osigurali SLA ugovore o održavanju, koristimo sopstveni kamion sa dizalicom, što nam omogućuje isporuku zamenskog agregata iz skladišta u izuzetno kratkom roku.

Služba hitnih poziva. Koga ćete nazvati kada vaš UPS sistem ili agregat za rezervno napajanje zakaže?
Dostupni smo da vam pomognemo kada smo vam najviše potrebni. Razgovarajte s kvalifikovanim inženjerom koji će telefonom pokušati rešiti vaš problem i dati vam savet. Ako je potreban inženjer na licu mesta, on će poslati servisni tim na vašu lokaciju. Naš cilj je da što je pre moguće ponovno budete potpuno operativni i da vaš agregat bude servisiran.

Najbolje za vaš novac
Garantujemo Vam kvalitetnu uslugu agregata po razumnoj ceni. Naša usluga agregata nudi izuzetnu vrednost za novac, potkrepljenu izvještajima o izvršenim uslugama i preporukama za budućnost. Naši inženjeri poseduju veštine i stručnost za pružanje svih servisnih usluga za agregate koje trebate.

Podrška 365 dana u godini
Naša korisnička podrška za servis agregata dostupna je 365 dana u godini, bez obzira na vašu lokaciju. Donosimo stručnost o proizvodima i aplikacijama prilagođenim vama, za vaš industrijski sektor.

Izvrsne reference
Kroz našu mrežu stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju i tehničkom usavršavanju, uspostavili smo više od 3000 agregata, za koje vršimo redovne servise agregata širom Slovenije.

Kompletna ponuda ključ u ruke
Naš servisni tim nudi sve od planiranja, puštanja u pogon, instalacije, održavanja i servisiranja agregata. Takođe nudimo usluge analitike, monitoringa i najma agregata i ostale elektroenergetske opreme.

Sertifikovana kvaliteta
Posedujemo sertifikat ISO 9001 koji uspešno dokazuje kvalitetu procesa i servisiranja uređaja. Naši proizvodi sertifikovani su prema najvišim standardima zemalja Evropske unije. Osiguravaju visoku dostupnost i dugotrajan i pouzdan rad!

Ako imate bilo kakvih problema sa vašim agregatom
ili ako se već pokvario, mi smo tu da vaš agregat proradi
što je pre moguće.

Kontaktirajte nas za više informacija
i zatražite servis.