REZERVNO NAPAJANJE ZA
KUĆU, KAMPOVANJE ILI
SLOBODNO VREME U PRIRODI.

REZERVNO NAPAJANJE ZA KUĆU, KAMPOVANJE ILI SLOBODNO VREME U PRIRODI.

100% ZAŠTITA OD NESTANKA STRUJE!

SPARK AGREGATI ZA VAŠ DOM

SPARK agregati imaju ugrađene proverene V-OHV licencirane motore sa unutrašnjim sagorevanjem, koje koriste brojni poznati proizvođači: Pramac, Grupel, Generac, DeWALT, Hyundai i Champion. SPARK agregati se mogu pohvaliti sa certifikatom EURO STAGE 5, koji potvrđuje nisku potrošnju goriva i smanjeni uticaj emisija na okolinu. Zbog ugrađene V-OHV tehnologije, 5-8% su snažniji od ostalih konkurentnih agregata pri istoj veličini i težini. Isto tako su zbog benzina primereniji za kućnu upotrebu, jer je on dostupniji i trajniji za skladištenje u odnosu na druge vrsta goriva. SPARK benzinski agregati dostupni su u prenosnom obliku kao inverteri ili u mobilnom obliku sa točkovima za povremenu upotrebu ili napajanje vašeg doma.

Zbog zvučno izolovanog izduvnog sistema, SPARK benzinski agregati su tiši od uporedivih agregata konkurencije. Osim što se koriste za napajanje kuće, često se koriste u građevini i industriji. U hitnim slučajevima, kao što je neočekivani nestanak struje, možete se pouzdati u SPARK benzinski agregat koji će vam osigurati električnu energiju potrebnu za povremeni rad kod kuće, na terenu ili zaštitu vašeg doma čak i od dužeg nestanka struje.

Glavne prednosti SPARK agregata:

Ugrađeni provereni V-OHV izdržljivi motor sa direktnim ubrizgavanjem, kakav upotrebljavaju prepoznatljive marke automobila.
Štiti planetu sa niskim emisijama CO2 zbog moderne konstrukcije motora EURO STAGE 5
Zvučno izolovani izduvni sistem za zaštitu od buke
Ručke i točkovi olakšavaju pomeranje i transport između lokacija
Veliki kapacitet rezervoara za gorivo omogućuje dug i kontinuiran rad
Automatski regulator napona (AVR) ili inverter tehnologija omogućuju stabilnost napona i zaštitu osetljivih elektronskih uređaja
SPARK benzinski agregati su dostupni kao jednofazni ili trofazni modeli
Okvir premazan prahom i vodonepropusne komponente omogućuju rad u svim vremenskim uslovima

Modeli SPARK benzinskih agregata:

SPARK Agregat 3500i

SPARK agregat 3500i, inverterski, benzinski, 1-fazni 230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni EU 5 benzinski motor s niskom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrednostima izduvnih gasova. Idealan je za sve vrste upotrebe, kako u domaćinstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. Ima mogućnost paralelnog rada dva agregata, čime se povećava snabdevanje električnom energijom, što onda omogućava uključivanje i rad više od osnovnih potrepština u vanrednim situacijama.

SPARK Agregat 4000

SPARK agregat 4000 AVR, benzinski, 1-fazni 230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni EU 5 benzinski motor s niskom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrednostima izduvnih gasova. Idealan je za sve vrste upotrebe, kako u domaćinstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. AVR osigurava stabilnost napona i zaštitu osetljivih elektroničkih uređaja.

SPARK Agregat 4000i

SPARK generator 4000i, inverter, benzin, 1-fazni 230V, 50Hz pokreće 1-cilindarski 4-taktni EU 5 benzinski motor sa malom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrednostima izduvnih gasova. Idealan je za sve vrste upotrebe, kako u domaćinstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. Ima mogućnost paralelnog rada dva agregata, čime se povećava snabdevanje električnom energijom, što onda omogućava da se u vanrednim situacijama uključe i rade više od osnovnih potrepština.

SPARK Agregat 8000

SPARK agregat 8000 AVR, benzinski, 1-fazni 230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni EU 5 benzinski motor s niskom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrednostima izduvnih gasova. Idealan je za sve vrste upotrebe, kako u domaćinstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. AVR osigurava stabilnost napona i zaštitu osetljivih elektroničkih uređaja.

SPARK Agregat 8000iA

SPARK generator 8000iA, AVR, benzin, 1-fazni 6,5kV 230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni EU 5 benzinski motor sa malom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrednostima izduvnih gasova. Idealan je za sve vrste upotrebe, kako u domaćinstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. AVR obezbeđuje stabilnost napona i zaštitu osetljivih elektronskih uređaja.

SPARK Agregat 11000

SPARK agregat 11000 AVR, benzinski, 3-fazni 400V/230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni EU 5 benzinski motor s niskom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrednostima izduvnih gasova. Idealan je za sve vrste upotrebe, kako u domaćinstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. AVR osigurava stabilnost napona i zaštitu osetljivih elektroničkih uređaja.

SPARK Agregat 11000A

SPARK Generator 11000A, AVR, benzin, 3-fazni 8,5kV 400V/230V, 50Hz pokreće 1-cilindarski 4-taktni EU 5 benzinski motor sa malom potrošnjom goriva, velikom snagom i dobrim vrednostima izduvnih gasova. Idealan je za sve vrste upotrebe, kako u domaćinstvu, tako i u građevinarstvu i industriji. AVR obezbeđuje stabilnost napona i zaštitu osetljivih elektronskih uređaja.

Još uvek niste sigurni?

Kontaktirajte nas za više informacija i
zatražite ponudu