Iznajmljivanje agregata

Da li želite da iznajmite električni agregat za svoje potrebe?
Onda ste na pravom mestu!

Iznajmljivanje električnog agregata predstavlja idealno rešenje u situacijama kada je struja nedostupna kada je to potrebno ili gde je neophodno neprekidno snabdevanje električnom energijom (na manifestacijama, u elektranama, brodarstvu, poljoprivredi, proizvodnji, bankarstvu, medicinskim ustanovama, obrazovnim institucijama, data centrima, telekomunikacionim objektima, napori za pomoć u katastrofama, između ostalog).

Ugovor o zakupu nudi brojne prednosti, uključujući isplativost eliminisanjem potrebe za značajnim početnim ulaganjem i izbegavanjem troškova amortizacije, pružajući fleksibilnost izbora prave veličine i tipa agregata za specifične potrebe bez dugoročnih obaveza, pristup novijim i naprednijim oprema sa uključenim održavanjem i servisiranjem, kao i stručna tehnička podrška za instalaciju, rad i otklanjanje kvarova. Pored toga, iznajmljivanje nudi pogodnost za privremene ili sezonske potrebe, rezervno napajanje u hitnim slučajevima tokom nestanka ili katastrofa i eliminiše odgovornost vlasništva, što ga čini idealnim rešenjem za preduzeća ili pojedince koji traže pouzdano napajanje bez tereta vlasništva i održavanja.

Nudimo Vam:

Veliki izbor agregata: Posedujemo veliki broj agregata svih veličina i snaga, od 3,5kVA do 275kVA, koji mogu da napajaju različite uređaje i mašine. Naši agregati su pogodni za industriju, građevinarstvo, događaje, poljoprivredu, hitne slučajeve i druge svrhe.

Odličan kvalitet agregata: Svi naši agregati su u odličnom stanju – kao novi, stari manje od godinu dana i redovno se održavaju, pregledaju i testiraju kako bi se osigurala visoka efikasnost, pouzdanost, sigurnost i izdržljivost. Naše jedinice su takođe tihe, ekonomične i ekološke.

Veoma fleksibilan zakup: Veoma smo fleksibilni u pogledu perioda zakupa. Agregat možete iznajmiti na jedan dan, nedelju ili nekoliko meseci, u zavisnosti od vaših potreba i želja. Nudimo povoljne cene iznajmljivanja, konkurentne uslove, a takođe možemo uključiti isporuku, montažu, servis i podršku uz dodatnu naknadu.

Ako želite da iznajmite agregat , kontaktirajte nas putem telefona [01 23 50 202] ili koristite onlajn formular ispod. Rado ćemo vas posavetovati i pomoći vam da izaberete najbolju opciju za vaše potrebe. Ne propustite našu specijalnu ponudu: Ako iznajmite agregat na više od mesec dana, daćemo vam 10% popusta.

Požurite sa rezervacijom, broj agregata je ograničen.

Trenutno imamo sledeće modele
agregata dostupnih za
iznajmljivanje:

SPARK inverter 3500i agregat snage 3,5kW

SPARK 4000 benzin agregat snage 3,5kW

SPARK 8000 benzin agregat snage 7kW

SPARK 11000 3-fazni benzin agregat snage 8,5kW

PRAMAC P18000 3-fazni dizel agregat snage 13kW – na prikolici

IVECO 31kVA industrijski 3-fazni dizel agregat snage 25kW

IVECO 50KVA industrijski 3-fazni dizel agregat snage 40kW

SPARK 50kVA industrijski 3-fazni dizel agregat snage 40kW – na prikolici

SPARK 88KVA industrijski 3-fazni dizel agregat snage 70kW

SPARK 165KVA industrijski 3-fazni dizel generator snage 132kW

SPARK 275KVA industrijski 3-fazni dizel agregat snage 220kW