ELEKTRIČNI AGREGAT ZA KUĆU

ELEKTRIČNI AGREGAT ZA KUĆU

100% ZAŠTITA OD NESTANKA STRUJE

SPARK Agregati

SPARK AGREGATI su izuzetno kvalitetan proizvod jednog od vodećih proizvođača agregata na svetu. Omogućavaju profesionalan kapacitet i jednostavu upotrebu i održavanje. Modele od SPARK 6000 do SPARK 14000 pokreće 1-cilindrični 4-taktni dizelski motor sa EU 5 standardom i ekonomičnom potrošnjom goriva, visokom snagom i dobrim vrednostima izduvnih gasova. SPARK 23000 ima 2-cilindrični 4-taktni dizelski motor. Idealni su za sve vrste upotrebe, kako kućnu, tako i za građevinarstvo i industriju. Generator je sinhroni i elektronski kontrolisan. Kao agregati u stanju pripravnosti, SPARK Agregati su savršen proizvod za slučaje prekida u napajanju električnom energijom, a isporučuju se i sa bežičnim daljinskim upravljačem, koji korisniku omogućuje pokretanje motora na udaljenosti do 50m od automobila, kancelarije ili čak iz kućne fotelje.

Glavne prednosti dizel SPARK agregata:

Robusne komponente znače pouzdanost sa niskim operativnim troškovima.
Dizel agregati su ekonomični zbog niske potrošnje i dugog životnog veka motora.
Štiti planetu sa niskim emisijama CO2 zbog moderne konstrukcije motora EURO STAGE 5.
Zvučno izolirano kućište za zaštitu od buke i vremenskih nepogoda.
Ručke i točkovi omogućuju jednostavno pomeranje i transport.
Veliki kapacitet rezervoara za gorivo omogućuje dug, kontinuiran rad.
Ugrađeni digitalni multimetar za planirane intervale održavanja i pruža optimalne performanse.
Automatski regulator napona (AVR) omogućuje stabilnost napona.
Povezivanje na mrežu SPARK automatski prekidač za prenos SPARK (ATS) nudi pogodnost brzog pokretanja u slučaju prekida u napajanja (opciono).
SPARK dizel agregati su dostupni u obliku prenosnih ili stacionarnih agregata za rezervno napajanje za vaš dom.
Sigurniji, jer je dizel gorivo manje zapaljivo od drugih vrsta goriva.
Kućište premazano prahom pomaže u sprečavanju korozije u svim vremenskim uslovima.

Modeli SPARK dizel agregata:

SPARK Agregat 8500 AVR

SPARK agregat 8500 AVR, dizel, 1-fazni 230V, 50Hz pokreće 1-cilindrični 4-taktni dizel motor sa EU 5 standardom sa niskom potrošnjom goriva, visokom snagom i dobrim vrednostima izduvnih gasova. Idealan je za sve vrste upotrebe, kako kućnu, tako i za građevinarstvo i industriju. AVR omogućuje priključivanje osetljivih elektronskih uređaja.

SPARK Agregat 14000/3 AVR

SPARK agregat 14000/3 AVR, dizel, 3-fazni 400V, 50Hz, pokreće 1-cilindrični 4-taktni dizelski motor s EU 5 standardom s niskom potrošnjom goriva, visokom snagom i dobrim vrijednostima ispušnih plinova. Idealnan za sve vrste upotrebe, kako kućnu, tako i za građevinarstvo i industriju. AVR omogućava priključak osetljivih elektronskih uređaja.

SPARK Agregat 23000/3 AVR

SPARK agregat 23000/3 AVR, dizel, 3-fazni 400V, 50Hz, pokreće 2-cilindrični 4-taktni dizelski motor s EU 5 standardom s niskom potrošnjom goriva, visokom snagom i dobrim vrijednostima ispušnih plinova. Idealnan za sve vrste upotrebe, kako kućnu, tako i za građevinarstvo i industriju. AVR omogućava priključak osetljivih elektronskih uređaja.

Još uvijek niste sigurni?

Kontaktirajte nas za više informacija i
zatražite ponudu